Recyclingprogramma

EQOM Group B.V. houdt rekening met het milieu en geeft de materialen uit seksspeeltjes een nieuw leven. Heb je een elektrisch seksspeeltje - oplaadbaar of met batterijen - die je niet meer gebruikt of die het niet meer doet? En valt je speeltje buiten de garantieperiode? Gooi deze dan niet zomaar weg, maar stuur hem naar ons op!

Voorwaarden

Het maakt hierbij niet uit hoe groot of oud je seksspeeltje is. Ook het merk is niet van belang. Er zijn verder geen restricties aan verbonden. Wel zouden we het op prijs stellen dat jij je oude speeltjes eerst even schoonmaakt voordat je ze retourneert.

Je kunt je elektrische seksspeeltjes retourneren naar ons vaste retouradres ter attentie van Recycling.

Christine le Duc
ter attentie van Recylcing
Phoenixweg 6
9641KS Veendam
Nederland

Helaas moet je de kosten van het van het retourneren zelf betalen. Maar je draagt wel bij aan een beter milieu en het besparen van grondstoffen en energie. Het is daarnaast ook mogelijk om je oude apparaten naar de gemeentelijke milieustraat brengen.

Let op: Het gaat hier alleen om producten die werken op batterijen of stroom. Voorbeelden van elektrische seksspeeltjes zijn vibrators, seksmachines en automatische masturbators.

Waarom recycling?

In elektronische seksspeeltjes zitten voldoende materialen die uitstekend kunnen worden hergebruikt. Door oude en defecte producten voor recycling aan te bieden, voorkom je dat gevaarlijke stoffen in het milieu terecht komen. Wij zorgen na inname ervoor dat de grondstoffen van deze producten weer kunnen worden hergebruikt. Met jouw hulp kunnen wij als bedrijf bijdragen aan een betere leefomgeving!

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 5 van 7

Artikelen in deze sectie

Stuur ons een e-mail
Wij proberen je e-mail op werkdagen binnen 4 uur te beantwoorden.