30 dagen bedenktermijn - Herroepingsrecht

Je hebt bij Christine le Duc het recht om binnen 30 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. Om je retourzending snel te laten verlopen kun je eenvoudig gebruik maken van ons retour portal.

Om te annuleren (herroepen) kun je ook gebruik maken van het contact formulier. Je hebt het recht om binnen 30 dagen van je koop af te zien. Voor alle voorwaarden, lees je hieronder verder.

Na het herroepen van je bestelling, dien je de artikelen uiterlijk binnen 30 dagen na het melden van de herroeping retour te zenden.

Door je retourzending van tevoren aan te melden kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen.

Zowel kleding als de overige artikelen kun je bij Christine le Duc retourneren. Let er bij het retourneren van je bestelling op dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:

  • Het product is in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en zit in fabrieksverpakking
  • Het product is compleet

Bij elke levering ontvang je een afleverings- en retourbon. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, is het voldoende om deze bon mee te sturen. Je kunt ook door het invullen van het retour portal aangeven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je bent echter niet verplicht het retourformulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht.

Terugboeking bedrag
Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met Ideal betaald, dan storten wij dit direct terug. Als je de gehele bestelling retour stuurt, vervallen de verzendkosten. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

Wij zullen het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding restitueren. Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop.

Indien het product toch gebruikt blijkt of beschadigd is, kunnen we kosten voor waardevermindering in rekening brengen.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen

Let op! De volgende artikelen kunnen, in verband met hygi├źne, niet geretourneerd worden (dit is tevens wettelijk zo bepaald):

  • Pruiken
  • Strings
  • Catsuits
  • Panty's en kousen
  • Alle sextoys, waaronder vibrators en dildo's 
  • Condooms, tabletten, glij- en massagemiddelen en cremes

Bovengenoemde artikelen kunnen enkel geretourneerd worden wanneer het artikel defect blijkt te zijn. Defecten dienen zo spoedig mogelijk bij Christine le Duc te worden gemeld. Dit kun je doen door middel van ons retour portal.

Retourneren
Op de pakbon van je bestelling vind je een label met een retouradres. Indien je van tevoren betaald hebt, kun je gebruik maken van de antwoordnummersticker die op je pakbon zit. De oorspronkelijke verzendkosten zullen op de factuur worden verwijderd na ontvangst van de retourzending indien je de hele bestelling retourneert.
Wanneer je een artikel retour wilt zenden maak dan gebruik van ons retour portal zodat wij je retourzending snel in behandeling kunnen nemen.

Annulering van je bestelling
Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden. Mits deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van Christine le Duc een verzendbevestiging. Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? Beantwoord dan je orderbevestiging of neem telefonisch contact met ons op of vul het retour portal in. De annulering van de order zal per e-mail bevestigd worden. Zodra je verzoek tot annulering door ons is bevestigd, restitueert Christine le Duc het betaalde bedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (herroeping).

Om te annuleren (herroepen) kun je ook gebruik maken van het retour portal. Je hebt hiervoor 30 dagen de tijd.

Modelformulier Herroeping

Ons herroepingsformulier vind je retour portal

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 24 van 27

Artikelen in deze sectie

Stuur ons een e-mail
Wij proberen je e-mail op werkdagen binnen 4 uur te beantwoorden.