Zelf bezorgdatum kiezen

Wanneer je een bestelling plaatst bij Christine le Duc, kun je binnen Nederland en België zelf de bezorgdatum kiezen. Zo weet je zeker dat je thuis bent wanneer je pakketje wordt aangeboden. Het kiezen van een bezorgdatum doe je tijdens het bestelproces bij stap 3 "het besteloverzicht". 

Bestellingen waarvan alle producten op voorraad zijn en die op werkdagen voor 23:30 uur geplaatst zijn, kunnen binnen Nederland de volgende dag al geleverd worden. Komt een andere dag je beter uit? Dan geef je dit aan door de gewenste dag simpel aan te klikken. Je bestelling kan geleverd worden op dinsdag tot en met zondag! Het is mogelijk om bestellingen tot twee weken na besteldatum te laten bezorgen.

PostNL Avondlevering

PostNL avondlevering is mogelijk vijf dagen in de week, van maandag tot en met vrijdag. Je pakketje wordt dan geleverd tussen 18:00 uur en 21:30 uur. Wanneer avondlevering beschikbaar is in jouw regio, kun je dit tijdvak kiezen bij stap 3 in het bestelproces. Pabo brengt geen extra kosten in rekening voor avondlevering.

Je pakket zelf afhalen bij een PostNL-afhaalocatie

Het is bij Christine le Duc ook mogelijk om je pakketje bij een PostNL-punt (PakjeGemak) in de buurt te laten bezorgen. Je kunt dan je pakketje afhalen wanneer jou het uitkomt. Lees meer.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 2 van 2

Artikelen in deze sectie

Stuur ons een e-mail
Wij proberen je e-mail op werkdagen binnen 4 uur te beantwoorden.