Discrete verzending

Levering alleen op jouw adres (niet bij de buren)

Het door jou bestelde product wordt verstuurd naar het door jou opgegeven adres. Mocht je op het moment van bezorgen niet thuis zijn, dan wordt je bestelling niet bij de buren afgeleverd. De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag het pakketje opnieuw aanbieden. Indien ook de tweede keer het pakketje niet afgeleverd kan worden, ontvang je een briefje waarmee je het pakketje kunt afhalen op het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor.

 

Hoe ziet een pakketje van Christine le Duc eruit?

Hieronder vind je voorbeelden van hoe onze pakketjes er aan de buitenkant uitzien. Verder vind je hier een voorbeeld van alle informatie die wij op de adressticker zetten. Onze webshopnaam is niet zichtbaar op het pakketje.

discreetverzenden_foto.jpg

De bovenstaande sticker is een voorbeeld van hoe de adressticker op jouw pakketje eruit ziet. Als afzender op de sticker staat "Postorder" en als inhoud "internetbestelling". Verder staat er een instructie voor de postbode op dat hij alleen op jouw adres mag afleveren en dus niet bij de buren.

 

Wat komt er op mijn bankafschrift te staan?

Op je bankafschrift komt niet de naam "Christine le Duc" te staan. Er zal altijd een neutrale naam zoals "CLD via Pay.nl" staan. 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 161 van 168

Artikelen in deze sectie

Stuur ons een e-mail
Wij proberen je e-mail op werkdagen binnen 4 uur te beantwoorden.